| pintexim a întrebat:

Buna deci ieri spalam vasele dupa ce le-am spalat aproape pe toate am ametit ditr-o data si am inceput sa ma balangan un pic iar apoi mi-a venit o senzatie de voma, cand am vazut asta m-am dus repede sa ma intind in pat am vazut ca mi-a trecut si m-am dus sa termin cea ce am inceput si din nou m-a luat ameteala numai ca putin ma rau si a inceput sa ma intepe usor capu! Din ce cauza?! Este ceva grav?! straight face

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| anonimTPU007 a răspuns:

Probabil o alergie la produsele de curatat, dar nu cred ca este ceva gravwinking

| pintexim explică (pentru anonimTPU007):

Nu cred si acasa spal vasele in fiecare zii! chiar nu stiu ce sa cred

| juliaart99 a răspuns:

Se poate sa ai lipsa de calciu. Ar trebui sa te duci la un medic si sa iti spuna exact ce ai... Insanatosire gravnica.

| pintexim explică (pentru juliaart99):

Si mama mi-a spus la fel, ca si inainte ma lua ameteala dar nu asa de rau adica dupa ce stateam intnsa in pat si ma ridicam si mai multe dar nu mi s-a intamplat asa de tare