| Michelle_5585 a întrebat:

Deci m-am racit la amigdale si de atunci m-a luat o tusa groaznica deci zii si noapte tusesc intruna, nu stiu ce sa mai fac nici nu mai pot sa dorm din cauza tusei cryingcryingcryingcryingcryingcryingdaca m-am trezi o data pe la 1:41 noaptea si pana pe pe la vreo 2 jumate intruna am tusit cryingcryingcryingintr-un final nu stiu cum am adormit. mi-am luat si sirop de tuse da degeaba. i-am zis la parinti sa ma duca la doctor si au zis ca ce ti-a face doctorita...sau ca pana ti marita nu ii muri.nu mai pot.va rog helppppcryingcryingcryingcrying

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Insista, probabil ai nevoie de antibiotic, asa ca trebuie neaparat sa mergi la medicul de familie.

| bunicuta55 a răspuns:

Ridiche neagra scobita si umpluta cu miere iar dupa cateva ore se consuma siropul rezultat... face minuni...si te rog ca pe viitor sa scrii corect mesajele! sanatate!

| sandy a răspuns:

Bea un ceai de mentă cu lămâie, să fie un pic fierbinte ceaiul. până mâine îţi trece.

| Keshaaa a răspuns:

Du-te tu singura la doctora, nu astepta dupa parinti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vitamina C face minuni, mai stiu ceva de a mama, zeama de la o jumatate de lamaie -o lingura de margarina si o lingura de miere, asta ajuta contra tusei

| Liviu222 a răspuns:

Mamaaa... e nasoala raceala la amigdale. Daca sunt inflamate si au si puroi.Imi pare rau de tine; de MOLDAMIN o sa ai nevoie. Eu am patit-o am facut moldamin de vreo 50 de ori... du-te neaparat la un doctor la un control. Daca lasi asa se va agrava si va trebui sa le scoti, ceea ce nu e bine deloc. Daca le vei scoate, vei distruge si imunitatea la raceala. Good Luck!