| Dumitritsa a întrebat:

deci mam dat pe gheata la scoala si am cazut de mai multe ori jos, si azi ma dor toate : genunchii sunt infati si vineti, muschii de la picioare, un picior ma doare de sus de la incheietura, miinele de la umeri pina la coate, spinarea. ce sa fac? sa merg la spatal? ce o sa-mi faca acolo?
va rog ajutati-ma :*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| MMihai a răspuns:

M- am dat pe gheata la scoala si am cazut=
=cândva, pe vremea lui „ Asasinatu", copii mergeau la școală, ca să învețe, nu să se dea pe gheață
Mergi să te vadă un medic că poate ți-ar rupt sau luxat câte ceva!
O să te pipăie, să se lămurească dacă este vreun os rupt și eventual o să te pună să faci niște radiografii și eventual dacă ai oase rupte, îți va pune "aparat ghipsat ".
Cred că nu ai decât eventual luxații, că dacă aveai oase rupte urlai de durere.

| Corina a răspuns:

Draga mea, distractia costa! Daca chiar te dor toate, mergi la medicul de familie pentru un consult si el va decide ce trebuie sa faci. La spital nu te primeste decat in regim de urgenta, daca e ceva grev. Altfel, fara bilet de trimitere de la medicul de familie, nu ai ce cauta la spital. Si ca un sfat, fii putin mai linistita, caci esti fata. Sanatate maxima!