| LOVEyourSMILE a întrebat:

Deci mi. a venit menstruatia in decembrie. e normal sa am inca scurgeri[Adica lochid de ala alb...]?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| PinkPanther a răspuns:

Da, este propriul sistem de curatire a vaginului.

| Eღilia62 a răspuns:

Da,ala il vei avea pana la menopauza+menstruatia.

| anika33 a răspuns:

Da e normal. Secretzie se numeste.

| rockmantic a răspuns:

Mai mult decat normal.Sanatos.Lichidul e ca pleoapa pentru ochi.Numai ca protejeaza vaginul.Sanatate!

| IloveDamon a răspuns:

Este normal. Acea secretie iti va veni lunar, cam pe la jumatatea cicluluihappy

| ORGiGii_1610 a răspuns:

Da este normal.
Pana cand o sa ia un ritm regular o sa fie asa

| Galusca13 a răspuns:

Lichid "deala alb" iti va curge in permanenta. Este ceva normal la femei. Este si cel esential in fiziologia femeii. Cu atat lichidul este in cantitati mai mari si mai vascos, cu atat aceasta are mai mult influiente masculine, cu cat e mai putin. ea este mai subtire in voce, mai ingusta in umeri. Este ceva normal, si mie imi curge destul de mult, uneori ma simt groaznic, insa de asta sunt absorbantele zilnice happy! Prin urmare, nu-ti fa griji :*!

Fundita smugsmug!?