Daca doctorul i-a indicat operatia, inseamna ca are un motiv. Nu te supara, dar e o tampenie asta, sa nu mai vorbesti cu el ca se opereaza. Eu stiu ce medici avem in Romania si iti zic ca sunt buni. Tu nu cred ca stii
E de la soare si eu am patit asa can d stau prea mult in soaare mi se umfla genunchii si ma dor...ia de la plafar "Puterea Ursului" si dal la cot acolo timp de 5 zile inainte de culcare o sa il arda putin cand se da dar nu are nimic... funda?
Din pacate, se pare ca exista o afectare a capsulei articulare.
Merita sa incerce cateva zile imobilizarea in atela gipsata, dar daca nu ii trece, va trebui operat inainte ca articulatia sa fie compromisa.
Parerea ta despre medicii romani (de altfel gresita si dovedind ignoranta si rautate) nu trebuie sa-ti distruga tatal. Va trebui sa-l lasi sa se opereze ca sa-si salveze mana, lasand la o parte prostiile. Te poti sinucide tu refuzand asistenta medicala, dar nu poti obliga un parinte sa-si piarda mana doar din cauza habotniciei tale.
Poate l-a impuns o viespe/albina si s-a umflat. SAu daca zici ca s-a lovit inante poate s-a infectat. Oricum operatia face bine, si decat sa nu o faca acum cine stie ce se poate intampla. Nu iti fa griji, nu o sa-i faca operatie pe creier daca el e lovit la cot. bye