| Llolal a întrebat:

Deci nu mi sa mai intamplat asta in viata mea mancam o pinga de naty si eram cu cercelu in buza fata biluta aia si mancam eu linistita cand vad ca ala d la cercelul d buza nu mai e nu stiu cred ca l-am inghitit sau nu stiu pot sa patesc ceva?sad

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Elena1234456 a răspuns:

Trebuie sa te duci la medic, poate sa iti perforeze stomacul sad trebuie sa iti faca o radiografie.

| Liviu a răspuns:

Aiurea o sa il elimin pe cale normal next time more careful -.^
Ce ai cautat cu cercel acolo fato?
Mai ai sa iti pui in nas
>.<
Orcum eu as zice sa iti pui in limba mai bine si asta fara mistohappy
ala il simti -.- eu am 2 in ureke docamdatahappy
vroiam sa imi dau in limba dar pana mea sunt barbat vreau par serioshappy
Mai ales cand sunt suparatlaughingTe sperii de mine straight face O. o seman cu tata:s

| stillhartu a răspuns:

Uhm, mi s-a intamplat si mie asta acum cativa ani. Din punct de vedere medical n-am patit nimic. Pe viitor, mai multa grija.

| lilstar a răspuns:

Nu patesti nimic. Dar de ce i dat jos biluta? Trebuia sa iti dau si tu seama ca e posibil sa inghiti tijalaughing. De acum nu ar mai trebui sa mananci decat cu tija in buzabig grin pune si biluta ca nu te mananca nimenihappy