| TimariuLuisa a întrebat:

Buna!
Deci nu stiu ce sa fac. Eu merg la Music Camp...si cum e vara, inauntrul salii unde se tin cursurile e foarte foarte cald. Multor persoane li s-a facut rau si un baiat aproape a lesinat. Astazi si eu eram foarte ametita si abia ma tineam pe picioare. Nu vreau sa se mai intample asa si maine ce sa fac? Stiti niste metode prin care sa ma mentin rece si fresh?
A doua problema ar fi ca vineri avem concert. Si ar trebui sa stam minim o ora in picioare si sa cantam intruna. Pe langa faptul ca e foarte cald, in biserica ma gandesc ca o sa fie si mare inabusala plus ca stau atat in picioare. Eu chiar nu rezist sa stau atat de mult in picioare.
Va rog, cum sa rezolv treaba asta? Nu vreau sa mi se faca rau pe acolo.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| mont a răspuns:

Ai putea sa bei multe lichide, reci eventual dar nu foarte reci. Alte solutii nu prea sunt.