| LaurentiuCitescu1212 a întrebat:

Buna!

deci numai suport! la scoala prietenii mei de fapt nici nu prea sunt haide sa vas spun!

eu in clasa a1 tot se radeau de mine deoarece ma tundeam scurt in cap deci imi aduc aminte si acum

si tot asa pana in clasa a 2 acum in prezent sunt in clasa a7-a si am prieteni din clasa mea din clasa 6 -a pe ei mi-am facut prieten danduma mai smecher ca si ei deoarece nu aveam incotro pana in clasa a5-a am avut cel mai bun prieten dar el insa a ramas repetent si de atuncea ii am pe ei

SI ACUM INCEPE TOTUL

ei m-au facut in felul in care sa nu ma maii ma gandesc la scoala

si ei isi mai bat joc de mine i-am primit in casa neam jucat pe pc sunt niste tarani nu ii mai suport mama mea nea adus niste ciocolata si ei or mancat-o pe toata dupa care mama mea era plecata la lucru de la 9 - 16

si ei cateodata imi spun ca sunt prieteni cu ei cateodata isi bat joc de mine incat am ajuns sa raman la 6 materi corigent si imi vine sa plang cand ma gandesc si eu ca sa ii am langa mine am vrut sa fiu mai tare sa ma iau de alti si mi-am luat bataia iei asa zisi prieteni se rad de mine si de mult ori zic catre mine hai la tine acasa ieu zic nu iei ba da si dupa fac ei catre mine deci pur si simplu imi ia cheia din mana se baga in bloc si ma inchide afara si eu i-am scuipat dupa doua minute stiu ca o sa ziceti ca esti tigan doar tigani scuipa stiu da nu am avut incotro asa si dupa ma trezesc cu sita de la geam toata plina cu apa si scuipat si eu cred ca ar trbuii sa invat si sa ma bat ca ei deoarece sunt foarte fricos mie si dor de prietenul meu el nici prost nu ma facea am ramas corigent la 6 materi toti ceilanti din clasa se rad de mine si din alte clase zicand ca la mai mult am ramas decat am trecut si ce sa fac ca daca comentez cu ei imi iau bataie si maine am scoala si daca ma duc posibil ori sa scuipe pe mine ori sa ma loveasca ajutati-ma urgent plus ca eu nu sunt genul de om care sa se bata cred doar ca prostii se bat

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| MihaiNicu23 a răspuns:

Renunta la prietenii tai, sunt cam falsi daca isi bat joc de tine si nu sunt cuminti cand vin pe la tine. Fa-ti prieteni noi si uita-i.

1 răspuns:
| Adrian_Mares_1972 a răspuns:

Laurentiu,tu inca nu ai invatat ca nu toti oamenii sunt buni? Nu suntem toti la fel, unii sunt mai prietenosi, altii mai retrasi, unii mai curajosi altii mai timizi...Se pare insa ca ai prea multe probleme pentru varsta ta.Care ti se pare cea mai grava? Am si eu o parere despre asta dar as vrea sa ascult parerea ta, sa nu te influntez, doar sa-ti spun apoi cum vad eu lucrurile, in comparatie cu tine.