| tuGatita a întrebat:

deci pe langa bubitele pe limba de care am pomenit in intrebarea de mai devreme mai am si alte probleme. am primit raspunsuri cum ca ar fi candidoza, de la vreo bacterie, ciuperca, dar de 3 zile ma simt rau din mai multe puncte de vedere: ametesc foarte repede, ma doare capul, imi vine sa vomit plus ca am o senzatie de disconfort la burta si stomac. am citit pe net si cica ar putea fi o gastrita (acolo zicea si de bubite) si chiar nu stiu ce sa fac sa mai 'curat' organismul de toxine. cum am mai zis, pana luni nu merg la doctor ca e in concediu, e doar asistenta ei si nu prea ma bazez pe ea. la urgente nu are rost sa merg pentru ca poate nu e chiar asa grav deocamdata. va rog un sfat. ceva ceaiuri de baut nu stiu...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| CoquineNoire a răspuns:

Da.sigur este o gastrita,dar de bubite nu stiam ca au vreo legatura.
pastile pentru durerea de stomac si pentru gastrita/greata etc sunt Motilium si Panzcebil,iar ceaiuri,de menta,sunatoare,tei,albastrele, musetel, galbenele.
bafta si nu neglija ideea de a merge la medic.

0 răspunsuri: