| Alee_6805 a întrebat:

Deci...s'ar putea sa am chist pe splina.Si as vrea sa va intreb daca se poate trata prin medicamente.Sau daca se poate trage chistul singur? Sau trebuie neaparat operatie? Mulrumesc anticipat. Funa promit

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Depinde de cauza chistului. Daca este un chist hidatic, de exemplu, trebuie neaparat operat. Daca este un chist congenital mic, poate fi lasat in pace (nu se retrage, dar nici nu-ti face probleme).

| Lady.Love a răspuns:

Eu iti recomand un tratament de lunga durata cu urmatoarele: tinctura de propolis 30%, sirop de catina alba, polen, tinctura de echinaceea. Ai chisturi si pe ovare?
Sper ca te-am putut ajuta!

| Andreiu_9614 a răspuns:

Intre "s-ar putea" si "am" e o mare diferenta. Prima oara ar trebui sa mergi la medic sa afli daca ai. In caz ca ai, sigur iti spune el daca exista vreun tratament sau trebuie facuta operatia in cauza...

| valyalexia a răspuns:

Nu vrea sa te sperii dar doar prin operatie se poate trata. mama are pe ovar si se poate trata prin pastile dar este mai putin grav la tine este mai complicat. sanatate si tot ce iti doresti poate treci peste:X:*:*:*