Posibil sa ai o infectie urinara...E ceva normal si se intampla frecevent cand iei antibiotice( se distruge flora vaginala)
Vorbeste cu mama sincer...crede-ma..si ea a patit asa ceva.
La ginecolog o sa fie ok.cel mai probabil doar o sa iti prescrie niste medicamente si nu o sa te examineze...
Poate ai stat in frig sau pur si simplu esti mai sensibila si daca umbli putin desculta te racesti...
Poti sa ii spui ..mami,cred ca m-am racit la ovare!
Si ea sa mearga la farmacie sa iti cumpere medicamente. Poate nici nu o sa fie nevoie de ginecolog.
Sa te faci bine repede!
Nu poti merge la ginecolg fara mama. Lasa rusinea la o parte si spune-i mamei ca-i problema. Si, atentie la igena personala! Fa-o mai des! Poate fi si o imunitate slabita din cauza unei boli anterioare sau a unor antibiotice luate anterior.
Doamne crezi ca maica-ta n-a avut asa ceva toata viata ei? Se intampla, fiecare femeie a avut macar o data. Du-te si spune-i si mergi si la ginecolog. Nu te mananca, o sa fie ok, mai ales la scurgeri vaginale ca te examineaza extern deci n-o sa te doara nimic.
IAr cu rusinea, femeia aia a vazut mai multe vagine decat dati cand l-ai vazut tu pe-al tau. ))
Spala-te dimineata si seara cu apa calda si sapun, si schimba chilotul.
Daca mirosul persista, spune-i mamei sa mergeti la medic.
Multumesc,asta am si facut de 2 luni pana acum, si acum totul e ok.
Eu tot am avut la fel si mama a aflat fara sa ii spun.Dar mi-a trecut peste o luna fara sa merg la ginecolog.