| allexutza_2904 a întrebat:

BUNA! DEci sa incep in urma cu vreo 2-3 luni am facut un tratament cu ulei de nuca acesta mii-a provocat caderea de par. cadea mult. am mai domoloit-o oleaca cu un tratament cu alor vera. dar si aici cade. udneori cade mai mult alteori mai putin. acum cade in jur (cand nu fac baie) de 20 de fire pe zi. cand fac baie in acda raman vreo 10 iar acnd ma usuc cu feonul mai cad vreo 20 chiar acum in timp ce sria mi-a aczut unul.sad noaptea mi-l prind si imi raman 5-6 fire pe mida plus ce mai cad dupa... nu stiu ce as putea face sa numai cada? ma ingrijoreaza. vi se pare ca, cade mult? Oare am vreo boala ce ar trebui sa fac

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| php a răspuns:

Deci happy noi in fiecare zi pierdem in medie cam 100 fire de parhappy ideea e ca nu e normal sa le vezi cand catlaughing. oricum si mie incepusera sa imi cara intr-o vreme pana cand mi-am tuns putin din varfuri si mi sa mai domolit caderea de par. happy oricum bun impotriva caderii parului e ardeiul iute(ala la borcan) mie asa mi-a trecuthappy sper sa functioneze si la tine:*