| Ramona_3520 a întrebat:

Deci sa incep prima oara mi-a venit ciclul pe 13 iunie 2011 (prima data) si mi-a curs putin apoi o saptamana nu mi-a mai venit iar dupa ce au trecut mai multe saptamana mi-a venit mult prea devreme si a curs ff mult, si de cand mi-a venit am dureri in zona coapselor + dureri de vezica si ficat(nu stiu daca are legatura doar am zis simptomele). Aveti idee de la ce? Sar putea sa fie o delegrare hormonala? Va rog nu va bateti joc happy Funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| •.•°..::paffy::..•.•° a răspuns:

Mai bine te-ai duce la doctor thinking

| clau25 a răspuns:

Mergi la un medic si citeste mai multe informatii pe acest site :noifetele.ro

| Denise_3997 a răspuns:

Este perfect normal. Daca ti-a venit acum, pe 13 iunie pentru prima oara, este normal sa ai un ciclu neregulat. Acesta se va regla treptat. Poate dura un an, doi, in functie de organism. Dar o sa vezi ca treptat, o sa fie regulat. Tu trebuie sa-ti tii o evidenta cu zilele cand iti vine, cate zile ai, cand se termina. Tu trebuie sa stii ca a doua menstruatie ar trebui sa vina in a 28 a sau a 30 a zi de la prima zi a primei menstruatii. Durerile in zona coapselor este normala. Cea in zona vezicii si a ficatului, te asigur ca nu sunt chiar acolo aceste dureri. Se poate sa le resimti acolo, pentru ca durerea se propaga. Sper ca te-am ajutat happy

| ciresepeetno a răspuns:

Nu stiu dar poti incerca sa cauti raspunsuri pe internet la Primul ciclu menstrual.Este o doamna foarte draguta si cu siguranta daca nu o sa iti rapunda dansa o vor face alte fete.Am avut si eu probleme asemanatoare.

| nico98 a răspuns:

Uite aest sait te va ajuta:http://www.noifetele.ro/main/home.php
si pe mine m-a ajutat sa inteleg ce se intampla cu mine

| free2runthrough a răspuns:

Hey! E normal ca, la inceput, sa ai un ciclu neregulat... si, de obicei durerile sunt asociate cu dezvoltarea corpului. Cu toate astea ar fi bine sa vorbesti cu mama ta si eventual cu un medic. El iti va spune sigur daca e o dereglare hormonala sau nu. happy