Este perfect normal. Daca ti-a venit acum, pe 13 iunie pentru prima oara, este normal sa ai un ciclu neregulat. Acesta se va regla treptat. Poate dura un an, doi, in functie de organism. Dar o sa vezi ca treptat, o sa fie regulat. Tu trebuie sa-ti tii o evidenta cu zilele cand iti vine, cate zile ai, cand se termina. Tu trebuie sa stii ca a doua menstruatie ar trebui sa vina in a 28 a sau a 30 a zi de la prima zi a primei menstruatii. Durerile in zona coapselor este normala. Cea in zona vezicii si a ficatului, te asigur ca nu sunt chiar acolo aceste dureri. Se poate sa le resimti acolo, pentru ca durerea se propaga. Sper ca te-am ajutat
Nu stiu dar poti incerca sa cauti raspunsuri pe internet la Primul ciclu menstrual.Este o doamna foarte draguta si cu siguranta daca nu o sa iti rapunda dansa o vor face alte fete.Am avut si eu probleme asemanatoare.
Uite aest sait te va ajuta:http://www.noifetele.ro/main/home.php
si pe mine m-a ajutat sa inteleg ce se intampla cu mine
Hey! E normal ca, la inceput, sa ai un ciclu neregulat... si, de obicei durerile sunt asociate cu dezvoltarea corpului. Cu toate astea ar fi bine sa vorbesti cu mama ta si eventual cu un medic. El iti va spune sigur daca e o dereglare hormonala sau nu.