| DamaryRocha a întrebat:

Deci... sunt anorexica, adica foarte slaba si practic un sport de performanta, iar daca vreau sa continui trebuie sa mai pun 20-25 kg pe mine. Va rog mult de tot, ajutati-ma sa ma igras putin, sau macar sa fiu normala! Scrieti-mi si mie un meniu cu care sa mai pun macar 10 kg pe mine! Dau funda imediat dupa raspuns! Va rog!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Raressh69 a răspuns:

Ce vorbiti mai...pai toate astea ii fac rau daca face sport de performanta, vorbesc din perspectiva unui sportiv de performanta eu zic ca ce e mai bun pentru tine sunt proteinelehappy

5 răspunsuri:
| TukAnk a răspuns:

In primul rand ar trebui sa mergi sa te consulte un medic, iti va propune un tratament cu vitamine si un regim alimentar adecvat...ca idee ar fi sa mananci cu paine, sa manaci 3 mese regulate,fructe si dulciuri intre mese,sa mananci mai bogat in grasimi si alimente care ingrasa in general,fastfood, prajeli(bine astea nu sunt nici sanatoase dar ai putea introduce in alimentatia a cate putin din ele). apoi sa maresti cantitatea de mancare cu fiecare masa pe timp ce trece, succes! mergi la medic!

| traaaaance a răspuns:

Mananca o felie de unt cu paine inainte de fiecare masa, baga dulcuri, carne de porc, de nici peste limita, ca o sati se faca rau. Sau de adesemenea poti sa iei de la faramacie pentru culturisti proteine sau ceva de genu, sunt niste produse care "te ingrasa " ca sa poti sa pui pe tine muschii apoi, cred ca o sati foloseasca. Sper ca te-am ajutat tongue Fundita daca da.

| AlbertTiger0067 a răspuns:

Mananca seara meniuri de la fast food si cam in max o saptamana mai bagi ceva pe tine...aceasta este varianta mea...happy

| ELISA1LISA a răspuns:

Mananca mult si des. Poate mai pui pe tine.

| SaveTheNature a răspuns:

Buna! Tie iti trebuie un meniu sanatos pentru a te ingrasa.( desigur produsele fast food, dulciurile, grasimile, mezelurile -toate astea ingrasa dar NU sunt sanatoase) deci nu te indopa cu ele!
(si eu sunt slab-dar am fost si mai slab)
Iata ce poti face pentru a te ingrasa sanatoshappy
1 Mananca mai mult(cu cat cresti numarul de calorii cu atat corpul tau va suplimenta mai mult):
-branzeturi
-lapte integral
-paine, paste
-nuci.alune,migdale
-fasole,cartofi.orez.
Si ca supliment iti recomand de la Plafar sau de la farmaciile naturiste:
Biomed 6 -este excelent -iti va da pofta de mancare si va ajuta la asimilarea nutrientilor in organismhappy
Spor la ingrasat!