| cynty22 a întrebat:

Decii ma doare gatu de ceva timp,am luat si un tratament,si l-am intrerupt o zi,am uitat sa-l iau thinking Si acum ma doare gatu si am scuipat sange, ce pot sa am e posibil sa am cancer?sad Dau funda celui care imi da cel mai concret si de ajutor raspunswinking

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| otydeya a răspuns:

Du-te la medic, poate fi chiar foarte grav, de la tuberculoza, la cancer la plamani, nu te juca cu asa ceva, du-te de urgenta la medic!

| Azre a răspuns:

Du-te la medic fată numai sta așa, ai scuipat sânge!
Vezi un medic urgent.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mergi la medic URGENT posibil sa ai tuberculoza si sa stii tuberculoza este molipsitoare dar tratabila!

| facepalmlol a răspuns:

Pune-ti ceasul pe telefon sa sune la orele in care trebuie sa-ti iei medicamentele daca uiti.
Si mergi la doctor!

| DiamantulAuriu a răspuns:

Poate ai racit

| ursachy a răspuns:

Du-te la doctor!

| BloodyVampire a răspuns:

Eu iti spun sa faci o vizita unui doctor.Iar faptul ca ai scuipat singe nu inseamna neaparat ca ai cancer. Apeleaza imediat la ajutorul unui medic!