| SunShine_6784 a întrebat:

deciiiiiii e urgent! de cateva luni bune mi-a iesit ceva la picior [ca un noduletz ]nu e mond[sau km se spune ]e potin mai departe de degete si se vede si cand port papuci sau sandale! Am fost la medic si mi s-a spus sa dau cu o crema, dar degeaba crying... ce sa fac? va rog eu mult, mult, mult ajutati`ma crying

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| SkittlesNuMaiTrecePeAici a răspuns:

Buna
O fi un punct de grasime, dar la ala nu se da cu crema...cred straight face (ca am si eu unul mic sub ochi).

Sau te-ar fi muscat ceva(dar s-ar fi lasat daca e de cateva luni).

Ce ar fi indicat? Sa te mai duci la doctor si sa-i spui ca (,) crema n-a avut niciun efect(pentru ca ai zis degeaba).

Sper ca te-am ajutat happy

4 răspunsuri:
| SkittlesNuMaiTrecePeAici a răspuns:

Buna iar
@HATSUNEmiku2011:daca era o muscatura de tantar se vindeca repede laughing

Nu mi s-a dus, imi zicea ca mil ia cu un ac skull.

Sper ca te-am ajutat iar happy

| SunShine_6784 explică:

Si acel punct de grasime cum s-a dus la tine?

| osutavirgulanoua a răspuns:

Cred ca am avut si eu asa ceva, mi-a zis doctorul sa ma dau cu ceva gel(nu mai stiu de care) si mi-a trecut...

| HATSUNEmiku2011 a răspuns:

Dace te mananca este muscatur de tantar date cu creama anti mancarimie