| deyutz95 a întrebat:

Buna,dentista a zis ca trebuie sa imi scoata 2 masele, dupa trebuie implant, costa mult?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Tot ea trebuia sa-ti spuna si asta.

| Violleta2022 a răspuns:

Da, implantul dentar este cea mai scumpa procedura si costa intre 1000 si 3000 euro de dinte, un functie de dentist si de materialul folosit (acrilic, ceramic, portelan).
Implantul dentar are 2 proceduri: primul de operatie, unde ti se baga un surub in osul maxilarului, apoi se lasa sa se vindece locul si sa se acomodeze cu organismul tau si 3 luni mai tarziu, se monteaza dintelede la gingie in sus, cel din acrilic sau portelan.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Nu trebuie neaparat implant. Vezi ce zice acea dentista, daca crede ca acele goluri o sa fie astupate de celelalte masele din jur, adica sa se apropie una de alta. Si apoi faci cum crezi tu.
Iar privind pretul, acesta difera de la stomatolog la stomatolog. Intreba si o sa vezi, nu este nici o problema happy

| Wr3nch a răspuns:

Pai dentista trebuia sa iti zica si ce preturi are inainte, ca doar nu o face gratis.

| WhiteLife a răspuns:

Depinde. Mie mi-a scos 4 masele înainte sa-mi pun aparat dentar pentru că aveam dinții înghesuiți, acum nimeni nu își poate da seama, pentru că s-au alineat frumos.

| vmalex21 a răspuns:

Mergi nene si la alt dentist si mai cere o parere înainte să iti scoată.Pe urma un medic profesionist ti-ar spune de la început prețurile aproximative si variantele de tratament cu plusurile si minusurile lor. Daca esti chiar asa de lefter iti poti pune punți dentare.

| vmalex21 a răspuns:

Si ca sa iti dau exemplu de preturi. Unde mergeam eu la dentist in Romania un implant cu tot cu coroana dentara(partea vizibilă a dintelui costa pe la 2500 de lei.Depinde ce fel de implant foloseste.Mai e varianta unei punți dentare care costa intre 800 si 1500 de lei in functie de material, laborator, etc.In acest caz dintii vecini vor fi piliti si folositi ca,, stâlpi,,