Buna,depresia apare "in principal" cand esti singur; cand te inchizi in sufletul tau; cand numai tii legatura cu nimeni; cand numai iesi afara.Cum spui tu că depresia apare treptat,da,apare,de ex si eu am avut aceeasi stare acum un an,mă trezisem dimineata tot ma simteam asa mai nasol, mai nesigur, si parca o frica de necunoscut, pana l-a urma am inceput usor sa ies din starea asta, nu stiu cat te ajuta pe tine raspunsul meu, dar am incercat.Mai este un lucru, nimeni nu te va incuraja sa numai fii depresiv, totul se rezolva de la sine.Ah am uitat, poate ai o stare de "bipolaritate"mai exact ca iti schimbi starea pe parcurs sau la 360 de grade.
Si eu am aceste sentimente ciudate, nu prea cred ca este ceva aparte, cand te trezesti organismul tau trebuie pus în mișcare, asta se intampla greu si depinde de fiecare persoană în parte. Iti recomand sa faci ceva sport după ce te-ai trezit pentru a-ti schimba starea de spirit, iar depresia poate fi catalogată drept o BOALA, aceasta problema nu are legatura cu depresia, doar ca acesta este caracterul tau, fa o înviorare de dimineata ai te vei simti altfel