| MeMeMeMeMe a întrebat:

Deseori mi se intampla sa transpir in zona intima, oricum am probleme cu transpiratia abundenta in tot corpul, dar in zona intima ma deranjeaza fiindca e o "atmosfera" neplacuta, se amesteca cu secretiile, si ma simt nasol. Nu pot merge la ginecolog inca, sunt prea mica, mi-e rusine si frica, macar sa mai cresc un pic, nu e ceva grav, nu?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| 0rlando a răspuns:

Ce ai tu, se numește hiperhidroză.
Nu poți face nimic altceva, decât să ai întotdeauna grijă să respecți normele de igienă corporală.

| Azµre a răspuns:

Du-te acum, de ce să mai crești nu îți face nimeni nimic!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu este nimic grav,incearca un sapun,sau un gel intim, te va ajuta sa combati neplacuta transpiratie, dar ai grija, citeste bine pe produs, sa aiba un PH apropiat cu cel al pielii si sa contina ingrediente naturale.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Ar trebui să mergi să vezi de ce ai problema asta.
Ai grijă la igiena ta.
Te pup!

| Trivium a răspuns:

Nu,cred ca esti un pic plinutahappy de asta fa si tu mai putin sport adica sa faci da cu mai putina sa zicem ''agitatie''