În nici un caz nu o sa fie așa toată viața, nimic in viata nu e permanent.Am avut depresie mulți ani, dar am trecut până la urmă peste, asa cum s-a putut la mine si sunt vie si bine in ziua de azi, asa va trece si la tine.Trebuie să conștientizezi că tu controlezi toate emoțiile tale,când te simți nervoasă te pui frumos undeva si începi să faci origami,adică fluturași,stelute,barcuțe, lebede, inimioare orice vrei (sfat de la psiholog).Pe mine asta m-a relaxat cel mai mult, o sa iti placa mult, sau pictează/desenează si asta e o optiune.O altă opțiune e un sport de contact, o sa te facă să te simți și mai bine si încrezătoare.Continuă să mergi la psiholog o sa ai ceva ședințe, ceva mai multe (depinde de cat decide el) important e să nu renunți, mergi cât iti recomanda el. Daca dupa ce ai terminat toate ședințele si mai simti nevoia, te duci la alt psiholog si ii spui ce s-a intamplat si, si acela o sa te ajute.Nu o sa poti sa vindeci tot ce ai trait doar într-o singură ședință, o sa fie mai multe.Un alt aspect important e că trebuie ca tu sa ai încredere ca totul va fi bine. Daca intr o situație din viata ta sfârșitul e rău, atunci ăla nu e sfârșitul.Constientizează ca dacă tu o sa menții starea asta de deapeise, nervozitate, anxietate in jurul tau vor veni numai persoane de același fel dar in acelasi timp te distruge si pe tine.În viata atragi ceea esti, ai grija cu chestia asta, mulți nu cred asa ceva si efectiv o experimenteaza pe pielea lor dar nu își dau seama. Daca mai vrei niște sfaturi, dă mi cerere si scrie-mi in privat, sunt aici aproape zilnic si raspund garantat ❤
Cred cã situația de acum nu e tocmai ce ai tu nevoie, bãnuiesc cã ți se cere prea mult, sau te implici/soliciți peste puterile tale, sau contrar aspirațiilor/nevoilor tale.
O sa treaca.Ai nevoie de o motivatie buna in viata si un mediu adecvat sa.ti indeplinesti visurile.Succes!
User252426 întreabă: