Tin sa iti zic ca gresesti. Mereu cand ma simteam rau, chiar am aveam ceva. am avut pietre la rinichi, lipsa de fier, caderi de calciu, reumatism, hirsutism. Nu sunt chestii grave, dar au fost confirmate de doctori si am urmat si tratamente, deci nu cred ca mi le-am imaginat eu sau ceva.
Pai poate fi inclusiv o lipsa de calciu (daca ai mai avut) si/sau magneziu. De regula lipsurile de minerale dau aritmii si pot aparea diverse manifestari cardiovasculare neplacute.
Mai pot fi si manifestarile somatice a unei anxietati declansate pe baza de stres sau consum excesiv de substante care hiperexcita SNC-ul (sistemul nervos central) cum ar fi consumul de alcool, de cofeina, de nicotina si alte droguri mai legale sau mai putin legale.
Ar trebui sa mergi la medic ca nu suna prea bine ce descrii tu. prima data ma gandeam la gripa asta noua, dar ai spus ca nu tine mult durerea, doar cea de cap, care ar putea fi de la oboseala. zici ca te dor incheieturile, poate ai lipsa de calciu, ia-ti calciu si poate iti trece. sanatate!
PS : mai bine mergi la medic!
Cam multe simptome esti stresata rau? uneori toate astea s-ar putea sa fie si d la stres..incearca sa fii mai linsitita si sa faci lucruri placute ca sa te detasezi de situatie..si daca nici asa nu iti trece cel mai bine fugi la un doctor..in leg cu capull..sa nu ai vreo migrena...sau dormi suficent? sanatate
Nu scrie pe net pot fi 100 de boli care au simptome asemanatoare, cel mai bine si indicat este sa mergi la un medic(chiar daca suntem in Romania)