| Kidu a întrebat:

desi nu-i chiar asa buna pentru mine.
am febra.37,5 grade si ma dor pana si oasele de racita ce-s.
stiti voi ceva mai bun de scazut febra?
pana acum am luat 2 pastile de nurofen.
multumesc.:-s

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
luciana
| luciana a răspuns:

Draga mea, algocalmin fiola este indicat, la febra f. mare noaptea, dar este ceva de moment caci tratamentul este : paracetamol sinus 3/zi; sare calda pe piept in saculet,( incalzita inainte de a o baga in saculet, intr-o tava in cuptor sau pe aragaz intr-o tigaie; frectie cu camfor sau solutie pentru frectie de la farmacie pe spate, piept si brate; baie calda in cada si apoi repede in asternut invelita cu sosete in picioare; picaturi olinth, spray, pentru nas; ceaiuri multe cat mai fierbinti ca sa transpiri cu multa lamaie si lamaie cu miere sau zahar taiata feliute subtiri si lasata sa musteasca cam 1/2 ora, odihna multa, vitamina C si neaparat un print care sa te sarute si sa iti ia cu el intreaga raceala. Sanatate maxima si sa aud ca te-ai inzdravenit, Lucien.

9 răspunsuri:
| Munchkin a răspuns:

Pentru febra, nu prea e bun Nuforen, încearcă să cumperi de la farmacie Fervex sau Coldrex şi să iei 3 pliculeţe pe zi.
Dar cel mai bine ar fi să mergi la medic, nu te apuca să iei medicamente după ureche că s-ar putea agrava situaţia.

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Aia nu e febra serioasa...
Bea ceai cu muuulta lamaie stoarsa in el. Cel mai simplu, sanatos si la indemana!
Sanatate!

| fabiola a răspuns:

Cu antitermice inlaturi febra pentru vreo 4 ore, tu trebuie sa inlaturi cauza si asta o faci mergand la medic!

| eni a răspuns:

Algocalminul scade febra.

cami
| cami a răspuns:

Paracetamol, te bagi in patura, transpiri si dupa. ramai acolo.

| EUSIATIT a răspuns:

Aspirina paraceyamol coldrex pliculete [ceai] frectie dra ai grija sa nu faci convulsie daca transpiri sa te schimbi. ceai cu multa lamiie

| nicky a răspuns:

Eu zic sa mergi la medic pentru ca se pare ca febra 37, 5-38 ar fi primul semn de gripa porcina.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

O fiola de algocalmin, o cana de ceai si stai in pat bine invelita caci vei transpira si iti va scadea febra rapid.Multa sanatate!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Coldrex HOTREM. E gustos si scade febra.Insanatosire grabnica!