N-are legatura cu apendicita. Este pur si simplu datorita programnului haotic. Corpul tau nu face fata si raspunde si el um poate. Sa stii ca manifestarile sunt rezultatul unor suferinte mai grave, pe care nu le percepi acum, dar le vei regreta mai tarziu. Nu stiu cine ti-a spus ca asta este un program normal pentru unii adolescenti? Poate numai pentru cei inconstienti si cu tendinte sinucigase. Un adolescent normal are grija de sanatatea lui, vrea sa se dezvolte armonios si sa se bucure de o viata buna. Un adolescent normal nu pierde niciodata o noapte, face sport, citeste si invata.
Nu cred ca este vorba de program. Chiar daca te culci tarziu tu dormi suficient de mult ca sa compensezi aceasta. Ma tem ca ai o infectie in organism, asta ar explica cel mai bine ceea ce simti tu. Ar fi bine sa mergi la urgenta, acum.
Corpul tau nu suporta atata oboseala probabil ai lipsa de calciu si o mica anemie nu pot sa iti dau sfaturi sa iti reglezi programul pentru ca si eu ma culc dimineata la 10 dimineata si ma trezesc la 5 seara o sa incerc sa il reglez pe al meu si daca am reusit o sa iti zic si tie cum
@Zenithf a răspuns:
Nu cred ca este vorba de program. Chiar daca te culci tarziu tu dormi suficient de mult ca sa compensezi aceasta. ------------- nu ai dreptate frate nu compara somnul de noapte cu somnul de zi
connectedbylight întreabă: