anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună dimineața TPU,
Eu sunt răcită de 3 zile și îmi administrez medicația prescrisă de medicul meu ORL dar de astăzi de dimineață îmi simt gura foarte uscată oricât de multe lichide aș consuma și înghit greu.
Cum pot rezolva această problemă?
Și cam cât durează recuperarea?
Vă mulțumesc anticipat!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Caro34 a răspuns:

Ai uitat sa ne spui pentru ce boala administrezi tratamentul si care-i tratamentul? Unele tablete lasa o senzatie sau chiar usuca putin mucoasa bucala insa asta se rezolva dupa incetarea administrarii lor. De obicei, tratamentele sunt date pentru minim 6 - 7 zile fiindca abia dupa 3 - 4 zile simptomele incep sa se amelioreze. Ca sa te simti mai bine, bea lichidele caldute si in afara gatului frectioneaza-te cu alcool sanitar sau frectie de la farmacie, apoi pune-ti ceva ca sa stea mereu cald gatul. Nu sta prin frig si imbraca-te bine fiindca medicamentele slabesc putin corpul si apoi esti predispusa la alte viroze cu forma mai rezistenta. Consuma si sucuri naturale de fructe sau lamaie facuta cu miere de albine fiindca asta favorizeaza vindecarea mai repede deoarece mareste imunitatea corpului. Numai bine!

2 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
Si eu intampin aceasta problema, numai ca la mine este din cauza consumului prea mare de m edicamente.
Trebuie sa consumi licgide si eu optional am luat Homeovox..si uite asa rezolv problema.
Adreseaza-te in farmacie si veizi ce iti recomanda, poate a iesit c eva mai nou..eu am luat anul trecut
O zi buna sa aihappy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Administrez tratament pentru acest simtom de gură uscată pe lângă cel specific de răceală.