Daca te doare putin si dupa urechi, cred ca este Oreion! Daca e asa, mergi rapid la medic.
Daca ai doua umflaturi in zona de jos a gagtului e posibil sa ai amigdalita. Amigdalita este boala amigdalelor, sunt posibil inflamate, daca nu poti inghiti este sigur aceastal. Mergi la medic
Ti-as spune ca oricare de pe acest forum sa te duci la medic!
Eu as zice ca ai o infectie bacteriana- pentru ca ai ganglionii umflati, frisoane, durere in gat.
Ca tratament ar trebui sa rezolve niste antipiretice: nurofen raceala si gripa, sau coldrex fervex,
pentru durerea in gat fie iti iei niste pastile pentru supt sau spray-uri cu anestezice locale gen lidocaina, benzocaina
Ma abtin de la tratamentul cu antibiotice, la ele recurgi cand vezi ca temperatura e mai mare de 39 grade celsius, starea se agraveaza.
Ceaiuri: de tei, musetel cu lamaie, multa vitamina C, ceai de fructe.
Daca ai febra ca tratament babesc mama imi punea comprese cu otet indoit(jumatate apa, jumatate otet)
si vata in urechi, vata imbibata cu spirt- data foc pana cand se evapora spirtul apoi cat o pui in uereche.
si ca totul sa fie complet iti tai niste cartofi rondele si iti pui un colier la gat.
anonim_4396 întreabă: