| sweex4427 a întrebat:

Buna dimineata.
Am o carie mica la dintele incisiv, m-am uitat pe internet si am vazut ca dintele o sa trebuiasca sa fie reconstruit si ma intrebam daca stiti cat cost o astfel de carie?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
andreia67
| andreia67 a răspuns:

Depinde de cabinet si depinde cat de mare e caria, undeva la 80-150 lei maxim. Nu amana insa ca progreseaza si ajunge la nerv si pe urma e mult mai dificil de rezolvat si costa de 2-3 ori mai mult.

| untaken a răspuns:

Pretul depinde in functie de caria dintelui (80 - 200 lei). Caria nu progreseaza atat de repede si chiar daca ajunge sa "manance" dintele foarte tare incat sa descopere nervul, atunci mai exista o sansa de a merge la doctorul endodont pentru un tratament de canal si apoi se trece la reconstructia dintelui.