Ulcerul nu apare de la gastrită şi atât. Trebuie să ai Helicobacter pylori bacteria sau să consumi mult Ibuproben sau alt inflamator non-steroidian (NSAID).
Fă test pentru Helicobacter şi dacă e pozitiv trebuie să faci tratament de eradicare şi scapi. Nu ai nevoie de altceva.
Am făcut testul acela și nu am. Cred ca a apărut din cauza alimentației nesănătoase si a alcoolului. Credeam ca pot da în ulcer din gastrita. Ce ma deranjează e ca vomit zilnic aproape.
Nu am consumat alcool în exces, nu sunt alcoolica însă ocazional mai consumam în cantități mari. De obicei bere și nu mâncam.
E posibil să nu ai doar gastrită, ci şi GP (gastric paresis). Nu e normal să vomiți în fiecare zi. Trebuie în primă fază să încerci să opreşti asta. Metoclopramid 10 mg sau orice altceva antiemetic de la farmacie, dar asta e bun pentru că ajută golirea gastrică rapidă.
Apoi încearcă să iei pe stomacul gol dimineața Omez 20 mg 2 săptămâni. Dacă nu ameliorează cu nimic trebuie să te opreşti.
Mulțumesc mult pentru fundă.
Cu drag!
Ulcerul nu apare de la gastrita, ci de la infectia cu HP (Helicobacter Pylori).
Gastrita se poate vindeca in 7 zile cu dieta stricta si sanatoasa!
Uite aici confirmarea unui medic:
https://www.facebook.com/reel/1676699706162020
Un vecin de-al meu tot la fel vomita orice manca si a facut endoscopie i-a gasit o crapatura in mucoasa stomacului si a tinut regim si a luat tratament si a scapat.
Daca nu ai pylori ar trebui sa treaca cu regim, prebiotice, probiotice si inhibitori ai pompei de protoni.
Mulțumesc
Varza murata e cel mai bun probiotic.
Daca vomiti tot ce mananci o sa devi malnutrita.
Doar dimineața mi se intampla după ce beau cafea în general sau fumez o țigară.
Pai alea irita mucoasa stomacului! nu mai bea cafei si nu mai fuma! Macar pana te vindeci, cam o luna si ia ce ti-am zis!
Esti unpic masochista.
Stii ca ai o problema si in loc sa o remediezi, tu vrei sa stii cand dai in ulcer.
Intreaba-te de ce iti faci singura rau.
Iubeste-te mai mult.
As vrea sa pot, cred ca e cel mai greu lucru:sa te iubești pe tine însuți, astfel as putea iubi și pe cel de lângă mine dar nu s în stare.
Lucreaza cu un terapeut la asta.
Deci in primul rand schimba alimentația ca nu este de gluma cu asa ceva, în al doilea rand știu ca mulți doctori din ziua de azi de lasa pe ultima suta de metri dar eu sunt sigura ca mai sunt și doctori buni! De ce nu vrei sa încerci sa găsești unul la care sa mergi
Bella116 întreabă: