| Rebbbeca a întrebat:

Bună dimineaţa! Am o întrebare mică. Prezint aproape toate simptomele colonului iritabil:durere de cap,durere abdominala, intestinele îmi reacţionează cum că mi-ar fi foame dar nu îmi este, gaze.De la un timp nu a mai început să mă doară îmi partea stângă(de două zile) şi nu mă incomodează deloc.Totuşi mai am gaze, durerile de cap şi ghiolţăitul maţelor.Aş putea avea sindromul colonului iritabil? Sau se poate să fie de la ciclul menstrul.P.S. Am ciclu neregulat şi trebuia să îmi vină pe 25, dar nu mi-a sosit.

Ce aş putea face în legătură cu asta?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Empathizer a răspuns:

Mai degraba e vorba de sindromul premenstrual.

Incearca sa mananci 3 mese pe zi (nu sta nemancata si nu sari in niciun caz peste micul dejun). Ia carbune medicinal, care te va scapa gaze, si Nurofen, care te va scapa de durerile de cap. Ambele conform prospectului.

2 răspunsuri:
| shhhs a răspuns:

Consulta un medic cat mai repede cu putinta pentru a evita complicatiile.

| babypowder87 a răspuns:

Buna, asteapta sa vezi daca este din cauza ca ti-a intarziat, daca si dupa ce iti va trece perioada te vei simti la fel, consulta un medic. Un diagnostic bun si un tratament adecvat te poate scuti de foarte multe, in special de griji. Bafta!