Ceaiuri.Eu stiu ca atunci cand nu ma simteam bine, bunica imi facea ceai de ceapa. Edte foarte bun pentru imunitate si tuse.Sau ceai de codite de cirese, din mar.Parerea mea e ca cele facute in casa sunt mai bune+ ca nu sunt greu de facut.Dar daca nu ai timp,poti sa cumperi de la farmaciile naturiste ceaiuri(vrede, de musetel, de codita soricelului), nu sunt scumpe, 1-2 lei cutia. Sper ca te-am ajutat.
Biter suedez Riviera. Trei linguri pe zi, amestecat in putina apa. Vreo 5 zile. Se gaseste mai greu pe la farmacii, iar pe net dureaza pana iti vine comanda; deosebirea fata de antibiotice e ca ajuta si la viroze. Cred ca ajuta si Maurers. Bano nu am incercat.
Intr-un borcan sa-si amestce miere de albine, morcov ras si lamaie rasa cu tot cu coaja.Sa lase la macerat 3 zile borcanul si apoi sa manance 3 linguri pe zi.
Tratamentele naturiste sunt cunoscute pentru eficacitatea lor, dar nu si pentru rapiditate. Daca vrea rapid, atunci medicamente...dar nu sunt atat de sanatoase.
Roxy cel mai bine zii sa se duca la un doctor sau doctorita naturista iar daca nu vrea sa se duca zii sa ia de la farmacie un tubulet de oscillococcinum
iti garantez si eu am fost racit iar intr-o saptamana nu mai aveam apsulut nimic