| Toby0511 a întrebat:

Bună dimineața, am o mica întrebare..anul trecut în 11 mai am aflat ca sunt însărcinată iar mai apoi la puțin timp după mai exact în 21 mai am aflat ca sarcina este oprita în evolutie sa recurs la procedura de chiuretaj, am așteptat o perioada de 6 luni fără contact intim însă după perioada de 6 luni am încercat din nou sa aveam un bebe, menstruatia nu îmi mai vine regulat de cand s-a întâmplat. pierderea sarcini, am un calendar unde îmi calculeaza tot însă am încercat de multe ori în perioada în care îmi apărea ca ovulez și în perioada fertila însă nu am mai rămas însărcinată, oare ar fi un motiv de îngrijorare? Oare se rămâne greu însărcinată după pierderea unei sarcini?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Kiss28 a răspuns:

Bunăă. Este posibil ca sa fie mai greu sa rămâi însărcinată. Dar medicul ginecolog ce ți-a zis dupa aceasta procedura?
Bine ar fi să apelați la ginecolog ca să vă spună exact ce se întâmplă și ce trebuie să faceți.

| NecroVortex a răspuns:

Da, uneori poate dura mai mult să rămâi însărcinată după o sarcină oprită în evoluție, dar asta nu înseamnă neapărat că ai o problemă gravă. Dacă te îngrijorează situația sau simți că a trecut prea mult timp fără rezultat, un control ginecologic ar fi cea mai bună soluție. Nu ești singura în această situație, multe femei trec prin asta și reușesc să aibă o sarcină sănătoasă mai târziu.

| Miruna333 a răspuns:

Se intampla sa fie neregulat dupa chiuretaj. Uneori organismul are nevoie de timp pentru a se echilibra hormonal si pentru ca fertilitatea sa revina la normal. Nu va mai concentrati atat de tare pe aceasta idee. Vine cand va asteptati mai putin. Daca va stresati si stati cu aplicatiile, nu va veni mai usor, mai rau va faceti. Petreceti timp impreuna, faceti mult sex, si nu doar pentru copil, bucurati-va de voi si de viata de cuplu