anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună dimineața!
Am o problemă. Deci să o luăm cu începutul. Am 27 ani, nu mi-am inceput viața sexuală. Am dereglări hormonale destul de des, adică ultima menstruație a venit în decembrie. De atunci am o problemă ciudată, este a treia oară când pățesc, după ce urinez să fie sânge pe hârtie, fără miros, dureri sau usturimi, doar pe hârtie.
De la ce poate să fie? A mai pățit careva așa? Pot să fie dereglări hormonale?
Îmi este cam teamă se merg la medic în perioada asta de pandemie, plus că te testează înainte de consultație și am auzit că e tare dureros.
Vă rog mult.
Mulțumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
11 răspunsuri:
| romeo78 a răspuns:

Testarea rapidă COVID-19 nu este neplăcută, am făcut așa ceva. Pur și simplu, e mai mult stres, decât ce se întâmplă în realitate.
Iar, referitor la o consultație ginecologică, este obligatorie și necesară la vârsta pe care o aveți. Plus, analize medicale complete generale.
Sănătate!

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Și cum vrei să rezolvi fără medic? Sau mai aștepți până la 57 de ani?

| Zuzu1991 a răspuns:

Cu ce naiba te, testeaza dureros ca nu am auzit?!?
ca la 27 de ani inca esti virgina, e cam naspa pentru tine, dar ca nu ai fost niciodata la ginecolog atunci e naspa RAU!

| CezaraEM a răspuns (pentru Zuzu1991):

Te testează cu o chestie în nas până dă sângele, așa am auzit la câteva persoane!

| CezaraEM a răspuns (pentru Zuzu1991):

Asta e, nu suntem toți la fel! Și nu am fost până acum pentru că nu am avut probleme!?

| mihai69 a răspuns (pentru CezaraEM):

Doar pentru testul RTPCR; nu se face asta la triajul epidemiologic la accesul în policlinici. Doar îți ia temperatura, fără contact, deci nedureros.

| Nirvanaaa a răspuns (pentru CezaraEM):

Testul PCR nu e dureros și nu sângerezi. Oricum nu îl face nimeni in cazul in care doar mergi la consult însă nu doar laughing te-au cam mințit. E o stare de disconfort de moment și cam atat.

| Nirvanaaa a răspuns:

Mergi la medic. Orice sângerare in afara ciclului menstrual nu este in regula. intr-adevăr sunt șanse sa fie o infecție urinară. Nu te testează nimeni înainte de consult. Ți se va lua o temperatura și vei declara pe proprie răspundere ca nu ai simptome.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai ce ti asa frica? ti frica si de doctor si de putulica

| SemJuizo a răspuns:

Mergi la medic! Clar este o dereglare hormonala grava.
Cine te testeaza? Nu te testeaza nimeni.Mergi doar la consultatie, nu sa faca aia experimente.Ti se ia doar temperatura.
Daca stai asa o sa fie din ce in ce mai rau.
Bafta!

| Andreeastefi21 a răspuns:

S ar putea sa fie o infectie urinara! Mergi la ginecolog, iar mai apoi dupa consultatie el iti va spune sa faci analize(urocultura), este posibil totusi sa fie si o derglare hormonala deoarece ai o varsta destul de inaintata, corpul are nevoile lui...medicul iti va spune cel mai sigur! Nu doarehappy