anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna dimineata.Am o problema legata de sanatate..Am intretinut o relatie sexuala cu o fata.Problema este ca eram ras de vre-o 10 ore in zona pubiana si aveam gen niste mici taituri care erau decat rosii si ustura cand pun mana.Se poate sa iau vreo boala generica? Mentionez ca acele afte daca le numesc asa erau la inceputul penisului si pe testicul.Se poate sa iau o boala cu transmitere venerica Hiv-sifilis etc?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Doar daca ti s-a rupt prezervativu si avea boala se putea lua.

| Ciobotaru_Lucian_1990 a răspuns:

Nu se poate lua asa. El se ia prin sange-sange si sex-sex. Stai calm nu ai de ce sa iti faci griji dar ca precautie du-te la un doctor sa te consulte.

| JuSt222 a răspuns (pentru Ciobotaru_Lucian_1990):

Deci sa inteleg ca nu am de ce sa ma sperii? Am tras o sperietura sora cu moartea...Si am devenit paranoic rau de tot...

| Essence a răspuns:

Nu, daca ai folosit prezervativ si nu s-a rupt.
Ai putea sa folosesti o crema ceva, de la farmacie.

| JuSt222 a răspuns (pentru Essence):

Se poate sa fii atins cu acea parte buzele intime si daca fata s-a udat sa ma fii infectat?

| SaveTheNature a răspuns:

Salut! daca fata nu are respectivele boli-nu ai ce sa iei.
Hiv-ul nu se ia oricum, e nevoie ca ea sa sangereze de asemenea.
Siflisul se ia mai usor insa. Foloseste si tu prezervativ, si ai grija sa nu te culci cu fete bolnave. (curve de ex).
Sa stii ca inainte de casatorie cuplurile erau obligate sa-si faca toate analizele
Deci nu uita deacum inainte sa folosesti prezervativ!
O zi buna

| JuSt222 a răspuns (pentru SaveTheNature):

Am folosit!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mergi la doctor, asa te vei asigura ca nu ai nimic. Altfel, bolile luate pe cale sexuala se numesc "venerice", nu "generice".