anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna dimineata.Am o problema legata de sanatate..Am intretinut o relatie sexuala cu o fata.Problema este ca eram ras de vre-o 10 ore in zona pubiana si aveam gen niste mici taituri care erau decat rosii si ustura cand pun mana.Se poate sa iau vreo boala generica? Mentionez ca acele afte daca le numesc asa erau la inceputul penisului si pe testicul.Se poate sa iau o boala cu transmitere venerica Hiv-sifilis etc?

Ce trebuie facut? Dupa cat timp v-a trebuit sa fac analizele?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| MuncaLaDomiciliu a răspuns:

Daca ai facut sex neprotejat, poti lua orice bazaconie.
Nu inteleg termenii "decat rosii" si "boala generica"! laughing)

| JuSt222 a răspuns (pentru MuncaLaDomiciliu):

Boala venerica, si a fost protejat

| MuncaLaDomiciliu a răspuns (pentru JuSt222):

Atunci stai linistit! sa te protejezi mereu! Succes!

| JuSt222 a răspuns (pentru MuncaLaDomiciliu):

Frica mea e ca gen m-am taiat cu lama cand am vrut sa ma rad pe testicul si nu s-a cicatrizat calumea si sa nu fii atins cu partea aia lichidul vaginal al ei...

| gosh0108 a răspuns:

NU este obligatoriu ca persoana cu care ai intretinut relatii sexuale sa aiba o BTS. Sunt foarte multe persoane care intretin relatii sexuale neprotejate.