Brigaela ti-a mai raspuns o data la intrebarea asta. Ea e medic si probabil cea mai avizata de pe intreg site-ul. E drept ca pentru ea sanse de 0. 0001 % inseamna posibil, dar asta pentru ca ea e mai precauta ca oricine. Tu te-ai trezit sa fii precaut abia acum.
Du-te si fa testele. Brigaela abia asteapta sa mai ia un ban. Glumesc desigur. Ce, ar trebui sa am o atitudine disperata pentru ca nu stii tu sa te razi la oua?
Din ceea ce povestesti, nu cred ca exista posibilitatea de a te imbolnavi de boli venerice ci mai degraba de boli dermatologice. nu stiu cat a trecut de la acea relatie dar in general astea dermatologice se manifesta destul de rapid mai ales daca vorbim de mici taieturi cum spui ca ai avut ( in 2-3 zile ) iar daca contaminarea s-a produs, ca in orice infectie apare febra si ma rog alte simptome locale. sper sa nu fie cazul tau iar pe viitor... mare atentie cu cine si cum...
Ai doar 18 ani.Probabil,din cauza varstei,esti atat de disperat sa afli un raspuns, la acesta problem, pe loc, aici.Dar noi nu suntem ghicitoare, atotstiutori.Ai postat de 4 ori aceasta intrebare si de fiecare data,ti-au raspuns mai multe persoane,unele mai avizate, altele mai putin.Dar, asa cum te-am sfatuit, mergi la Centrul de recoltare a sangelui si acolo ti se va face si analiza pentru orice boala venerica, cat si pentru a se vedea daca ai HIV.Analizele sunt gratuite,dupa cum ti-am spus, primesti si bani, faci si un bine, celor care au nevoie de sange(daca analizele sunt bune). Poti repeta donarea, din 2 in 2 luni, deci ti se fac mereu analizele.
Vlalslsl întreabă: