| avyng a întrebat:

Buna dimineata. am o problema legata de sanatate. In fiecare dimineata, ma trezesc cu batai foarte accelerate de inima. Pur si simplu, nu stiu exact care este cauza. cam de 2 saptamani se intampla asta. nu stiu cauza.
Daca asta ajuta. Sunt fata, am 23. fumez de 5 ani, sa zicem ca beau energizant aproape in fiecareczi. am 42 de kg. Nu prea cred ca din cauza la fumat sau din cauza energizantelor am starile pe care le am de dimineata. totusi, as vrea sa stiu daca vi s.au intamplat si voua, sa va treziti din somn cu batai accelerate de inima. Un sfat va rog?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| vocea a răspuns:

Buna, este cu siguranta de la energizant daca bei in fiecare zi nici nu ma mira, mai si umezi si poate bei si cafea, cu mancarea nu cred ca te omori, mergi la medic si o sa iti zica sa nu mai bei energizant, bea si tu un ceai cu miere si cu lamaie, bea un suc natural sau o cafea.

1 răspuns:
| Ionut_Sur_1987 a răspuns:

Un sfat... elimina frica din viata ta, nu mai fuma, si nu mai bea energizant, tu stii din ce se face energizantii?