Dragă Matrix, cred că cel mai indicat ar fi să o susţii pe prietena ta şi să îi arăţi că îţi pasă de ea. Vorbiţi şi fii alături de ea indiferent de ce problemă ar avea. Dacă va fi pregătită să îţi spună, va discuta deschis cu tine. Dar până atunci, arată-i tot respectul şi iubirea pe care le porţi faţă de ea.
Daca nu este pregatita sa iti spuna ar trebui sa fi destul de intelept sa intelegi si sa ii lasi spatiu in legatura cu asta, este decizia ei. Stiu ca este arzatoare curiozitatea mai ales a persoanei dragi, dar nu trebuie sa devenim stresanti pentru ei.
S-ar putea hipertensiune arteriala. Sangerari nazale, dureri de inima..intreaba daca e asta.
Poate e confuză sau speriata, insa se presupune ca in tine ar putea avea incredere.
In orice caz, n-o stresa ca nu are nevoie acum. Fii-i alaturi si atat, daca nu vrea aia e.
E bine ca s-a dus la doctor, discutati dupa ce-i trece.
Eu cred totuși că are o boală, dar îi este teamă să-ți spună ca să nu te îngrijoreze. Trebuie să stai serios de vorbă cu ea și să-i spui ce bănuiești. Spune-i că indiferent ce are vei rămâne alături de ea și o vei sușține.
Eu cred ca este gresit, daca nu ti-a spus pana acum inseamna ca a avut motivele ei, nu o seca cu intrebari, nu o seca cu banuieli.
Carmen133 întreabă: