| MaTrIx8378 a întrebat:

Buna dimineata. Am si eu nevoie de ajutorul vostru. Prietena mea imi ascunde ceva, ceva grav. Nu vrea sa imi spuna deloc, nu stam impreuna de foarte mult timp si probabil de aceea nu vrea sa-mi spuna. Banuiesc ca are o boala foarte grava, mai multe informatii va pot da din spusele ei. Are unele momente cand o inteapa inima foarte tare, se simta foarte slabita si nu are pofta de mancare, are stari de voma si atunci cand doarme se trezeste ca i curge sange din nas, doar aceste detalii le am. Ce banuiti? Repet nu vrea sa-mi zica si nu vrea sa vorbim nimic despre asta, ea stie.a fost la doctor, dar cu mine evita sa-mi raspunda. Multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| 00ioana a răspuns:

Dragă Matrix, cred că cel mai indicat ar fi să o susţii pe prietena ta şi să îi arăţi că îţi pasă de ea. Vorbiţi şi fii alături de ea indiferent de ce problemă ar avea. Dacă va fi pregătită să îţi spună, va discuta deschis cu tine. Dar până atunci, arată-i tot respectul şi iubirea pe care le porţi faţă de ea.

5 răspunsuri:
| Emazio a răspuns:

Daca nu este pregatita sa iti spuna ar trebui sa fi destul de intelept sa intelegi si sa ii lasi spatiu in legatura cu asta, este decizia ei. Stiu ca este arzatoare curiozitatea mai ales a persoanei dragi, dar nu trebuie sa devenim stresanti pentru ei.

| Ionut58282856 a răspuns:

S-ar putea hipertensiune arteriala. Sangerari nazale, dureri de inima..intreaba daca e asta.

| Plato a răspuns:

Poate e confuză sau speriata, insa se presupune ca in tine ar putea avea incredere.
In orice caz, n-o stresa ca nu are nevoie acum. Fii-i alaturi si atat, daca nu vrea aia e.
E bine ca s-a dus la doctor, discutati dupa ce-i trece.

| AdrianFlorentinAdi98 a răspuns:

Eu cred totuși că are o boală, dar îi este teamă să-ți spună ca să nu te îngrijoreze. Trebuie să stai serios de vorbă cu ea și să-i spui ce bănuiești. Spune-i că indiferent ce are vei rămâne alături de ea și o vei sușține.

| Emazio a răspuns (pentru AdrianFlorentinAdi98):

Eu cred ca este gresit, daca nu ti-a spus pana acum inseamna ca a avut motivele ei, nu o seca cu intrebari, nu o seca cu banuieli.