Faza este ca la început, acum vreo 2 3 ani aveam asa în partea dreapta un disconfort.am zis ca poate nu am dormit destul sau poate am băut alcool. Dar de ceva timp ma doare zvacneste simt o arsura și ceva în spate tot în dreapta. De câteva ori m-a durut și jos la inghinal și testicul drept.mai am o problema durere la laba piciorului tot asa de 3 4 ani am fost la urgente în Anglia mia făcut raza nu mia găsit nimic.ba ma doare stangul ba dreptul. Si Înainte de paste am facut analize. Am fost cu ele la un doctor mai mult pentru durerea de picioare. în acele analizemi-a iesit acid uric mare trigliceride mari astea erau cam cele mai mari. Eu i-am spus sa nu fie Guťă. A zis ca nu crede. și mi-a dat sa repet niște analize mia mai pus ceva în plus și sa fac o radiografie abdominala. La radiografie mia găsit prostata de gr2 și ficatul 88 în loc de 80. Miam făcut analizele care milea dat sa le fac plus la prostata. La prostata foarte bine a iesit. Trigliceride de la 600 la 250... și într-adevăr mi-a spus ca am Guťă. Și i-am spus de problema asta din partea dreapta pe care o am, ma apăsat pe la ficat pe la stomac, te doare? Nu. Și mi-a dat sa fac o alta ecografie parca. Cam asta este povestea.alții de pe aici a ras de mine... dacă mai puteți sa ma ajutați cu un sfat va mulțumesc
Ce sfaturi îți putem da noi, în afară de "mergi urgent la medic"? Mă și mir când văd asemenea întrebări. Deci ai simptome de mai mult timp, s-au și agravat între timp, iar tu pierzi vremea întrebând pe TPU în loc să iei măsuri...
Daca te doare in partea dreapta, cele mai comune cauze sunt ori o apendicita ori o colecistita. Pentru oricare trebuie sa mergi la medic.
Din pacate, modul tau de a te exprima si a explica unde te doare lasa de dorit, marturisesc ca nu am inteles exact daca te doare stomacul, ficatul sau altceva.
Nu ma doare stomacul nici ficatul mi-am făcut analizele și o ecografie abdominala am fost la medic... și i-am spus de aceste probleme. mi-a dat sa mai fac o radiografie.am scris aici poate îmi spune cineva poate a avut o problema la fel sau asemănătoare
Pai singura problema care ar putea sa fie, ar putea sa fie niste calculi biliari, dar ma indoiesc pentru ca ar fi trebuit sa se vada la ecografie. Daca ai facut ecografie si nu ai nimic, poti sta linistit