Buna.Nu lua tratament de capul tau, ci mergi la medic.
Ai facut vreo schimb are in alimentatie in ultima perioada? Pe langa ce s-a zis deja, de exemplu multe persoane patesc la fel de la glutenul din produsele fainoase, dezvoltand o alergie in timp.Alergiile pot aparea oricand in decursul vietii, la oricine.
Trebuie sa faci niste analize pentru a gasi cauza.
Te duci pe la farmacii și întrebi de pastile (comprimate) împotriva balonării.
În trecut am luat niște pastile naturiste de la dacia plant care m-au ajutat în așa ceva; dar am căutat pe net acum și nu am mai găsit. Poți trece și tu prin drogheriile dacia plant să întrebi.
Evită alimentele care provoacă balonare (fasole, mazăre) și nu bea apă în timpul mesei sau imediat după masă.
Bună! Încearcă Hepatobil 2 pe zi timp de o săptămână, apoi dacă nu trece poți lua 2 săptămâni un protector gastric: Omeprazol! Dacă nu trece, atunci trebuie gastro- endoscopie fiindcă poate fi altceva! Poți face și niște analize de sânge; nu strică un control! Evită: mazărea, fasolea, conopida! Bea înainte de masă un pahar cu apă călduță, dimineața pe stomacul gol. Numai bine!
Mergi la medicul de familie sa-ti dea trimitere pentru niste analize. S-ar putea sa ai Helicobacter sau ceva afectiuni la ficat.
Tabletele impotriva balonarii sunt utile daca balonarea e ocazionala. La tine deja e o problema.