anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna dimineata! As dori sa stiu,daca TPU este un site prin care oamenii de diferite categorii, indiferent de care, se ajuta intre ei, in prag de cumpana, la ananghie sau situatii critice, de neiesit.
Luni, dimineata, 18 noiembrie, in jurul orei 9.00, am avut un accident nefericit, prin care mi-au fost retezate ultimele segmente ale degetului aratator si mijlociu, de la mana stanga.Am ajuns, conducand cu o singura mana, la Spitalul Universitar, unde am fost operat de un medic chirurg, un excelent profesionist.In acest moment, am mana in atele gipsate, bandajata si imobilizata in pozitie verticala.Mentionez, ca locuiesc intr-o casa la tara, la 60 de km de Bucuresti (unde m-am retras dupa o operatie dificila de extirpare a laringelui). Acest, nefericit, eveniment mi s-a-ntaplat intr-un moment, dificil financiar, find, total, descoperit din acest punct de vedere(pensia mea, pe caz de boala, fiind de 680 lei, din care vietuim 2 persoane:eu si sotia mea).In acest moment, as dori sa fiu ajutat (am nevoie de motorina pentru 2 drumuri pe saptamana la spital, pentru schimbarea pansamentului si bani pentru medicamentele necesare, specifice in aceste cazuri (Tador, Augmentin s.a.).Daca, cineva se ofera sa ma ajute, urgent, as dori sa fiu contactat la adresa de e-mail;. Multumesc anticipat, cu stima,
Lucian

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| pietrean a răspuns:

Din pacate, la acest site, s-au logat mai mult copii, tineri(8-14-19 ani) si sunt foarte putini oameni mai invarsta(50-60 ani).Nu cred ca te poate ajuta cineva!
Poti posta ceea ce ai scris la categoria "cauze nobile". Sanatate multa!

| Mikhtarian a răspuns:

Din pacate,incearca in alta parte.
Cauta pe net, sunt tot feluri de site-uri care te ajuta, aici sunt mai multi copii decat adulti.
Eventual pune intrebarea la cauze nobile, si sanatate, Domnul sa te ajute!