| Rimadan103120 a întrebat:

Buna dimineata, as vrea un raspuns concret, de vreo 3 luni gatul este iritat, inainte tuseam des, mai ales dimineata, acum tusea s-a lasat, scuip multa saliva si saliva combinata cu muci, am fost la medicul de familie, am luat reteta, nu mi-a trecut, am fost la un consult orl, nu mi-a gasit nici o bacaterie sau ceva, am incercat cu ceauri de tot felul, miere de albine, tot am gatul iritat, deci am 3 luni de cand e gatul iritat, poate sa fie vreo boala, nu am avut febra, nu am scazut in greutate, am pofta de mancare, nu ma deranjeaza gatul cand mananc, pur si simplu e iritat

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Bei si acum apa rece cu lamaie, ca astă vară?

| Sophieka a răspuns:

Te duci la medic, nu ne dai noua astfel de povestiri.

| Manciu_Emil_1976 a răspuns:

Trebuie sa elimini/schimbi toate cauzele posibile : alimente/bauturi ce ar putea cauza asta, aromaterapia sau alți aerosoli, detergentul /balsamul, condițiile/ locul de muncã, etc