anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna dimineata, azi de dimineata m-am trezit cu ceva strain in gura si am observat ca mi-a crescut un fel de carne pe gingie langa o masea, e rosie si doare cand o ating, ma gandesc ca o fii de la curent, ori de la stomac ori nu stiu.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Uxellodunon a răspuns:

Poate sa fie o afta sau un abces, sau un defect de cicatrizare daca e cazul.
Abcesul are puroi in el si poate fi de la o infectie bacteriana. Afta contine un lichid transparent si e provocata de un virus.
Daca e plina cu sange e hematom.

Desi majoritatea sunt nedureroase, poate fi o tumora chiar

Daca este cam dura si e la baza dintelui poate sa fie epulis, o tumora necanceroasa dar grava.

4 răspunsuri:
| alessia5158 a răspuns:

Poate fi un abces gingival in formare--- vezi cum arata :https://www.infodentis.com/chirurgie-dentara/abces-dentar.php
Pentru tratament va trebui sa mergi la stomatolog.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ce mai stai, pleaca la medic, pana nu e prea tarziu!

| alex495 a răspuns:

Ori o simpla afta ori cum a zis itanul infectie. Daca n ai niciun stomatolog deschis azi du te la spital. Daca e infectie cu cat stai mai mult cu atat e mai dureroasa si de lunga durata operatia

| Itanul a răspuns:

S-ar putea sa ai o infectie. Daca doare, cred ca e puroi. Mergi la stomatolog, azi. Au servicii de urgenta.