Sall, am exact asa ameteli de dimineata, si poate ca e din cauza ca nu maninci destul, incearca inainte sa te scoli sa stai 3-5 minute in pat fara sa faci nimic, si stii pe mine ma ajuta nu mai simt ameteli dupa asta
Problema pe care o ai se numește hipotensiune ortostatica. Nu e nimic grav dacă se repeta rar. Daca resimți problema des consulta un medic, se pot ajunge la complicații mai neplăcute decât o amețeală. Se produce din cauza ca te ridici prea repede din pat, inima nu se adaptează situației, adică nu bate mai repede, iar cantitate optima de sânge și oxigen nu ajunge la creier suficient de rapid.
Bună. ☺
Poate ai cădere de calciu sau magneziu. Încearcă să consumi cât mai multe fructe și legume.
Sau poate fi din cauza oboselii. Dacă problema persistă, singura soluție este medicul. Succes.
De la lipsa de calciu... stiu si eu patesc chesti din astea ametesc si vad negru in fata ochilor, dar cam asa 2-3 secunde!
Pai cand te trezesti asa se intampla si mie mi se intampla la fel nu e nicio problema
Te scoli bruc. asta-i specific majoritatea oamenilor.Văd că aici deja îți prescriu boli.
Parerea mea este ca te ridici brusc. incearca incet.
Uneori si la mine se mai intimpla.
adica incearca sa nu te ridici brusc din pat. stai asezata citeva secunde si dupa ridicate...
Sper ca te-am ajutat!