| tuffi a întrebat:

Buna dimineata! Cand pot sa fac baie am varicela sunt in a 4zi si nu am inca la toate bubitele cojite deja nu ma mai suport, cand o sa fac la toate cojite pot sa fac sau nici atunci? Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| dragos9234 a răspuns:

Poti face abia dupa ce iti trec altfel se vor infecta.

| TeodorAm00 a răspuns:

Cred ca poti sa faci baie daca te speli cu protex

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

De vreo 10 ani s-a renuntat la mitul ca in timpul varicelei nu et poti spala. ba chiar s-a demonstrat ca daca nu te speli, iti creste riscul de a te infecta. In prezent se recomanda in timpul varicelei o igiena normala, adica dus dimineata si seara ca in fiecare zi normala. Nu cu apa fierbinte si fara sa te stergi viguros (te tamponezi cu prosopul). Nu ai voie sa faci baie, in sensul ca sa stai in cada cu apa fierbinte macar doua saptamani, dar dusurile normale sunt permise si recomandate.

caramela
| caramela a răspuns:

Buna! uite un link, citeste ultimul paragraf si ai sa intelegi..multa sanatate si o zi frumoasa sa ai!
http://www.sfatulmedicului.ro/varicela