| OMEGALIN a întrebat:

Bună dimineața!
Consumul zilnic de ceai de mentă poate afecta în vreun fel sănătatea? Aș dori să știu atât pozitiv cât și negativ.
Cantitatea este de aproximativ 250ml.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Pija a răspuns:

Salut!
Ceaiul de menta este considerat ceai medicinal. Acesta ajuta la intarirea sistemului imunitar, previne cresterea de par nedorit, ajuta la starile de greata si consumat fara zahar la intretinerea igienei orale. Este de asemenea analgezic si ajuta in cazul crampelor musculare sau menstruale, fiind folosit si in cazurile in care bebelusii au colici.
Daca nu esti alergic la mentol nu ar trebui sa iti faca nici un fel de problema. Sper ca te-am ajutat!

| OMEGALIN explică (pentru Pija):

Iti multumesc pentru raspunsul detaliat happy

7 răspunsuri:
| IsabelaIssa a răspuns:

Am inteles ca menta nu este foarte indicata pentru barbati... nu stiu cat este mit si cat adevar.

Buna! Eu știu ca nu afectează sănătatea. Dar mereu îmi spunea mama ca dacă o sa beau prea mult ceai de menta o sa ma constip

| OMEGALIN explică (pentru ஐŞtíũíŧōäŗєääAЙDŞtíuíŧoarєaღ):

Eu din ce am studiat ajuta la relaxarea stomacului, deci nu as crede sa fie acesta un efect advers.
Multumesc pentru raspuns!

| Tricky95 a răspuns:

Menta e buna la potenta.

| OMEGALIN explică (pentru Tricky95):

In cazul acesta dublam doza laughing

| Tricky95 a răspuns (pentru OMEGALIN):

Daca este necesar laughing