| Seulbi a întrebat:

Bună dimineața!
Cunoaște cineva pentru ce tulburări se oferă aceste analize: metanefrine, normetanefrine si 3-metoxitirramina?

Mi le-a recomandat medicul după ce i-am spus că mă confrunt cu momente în care mă trezesc brusc cu puls 150+, tremurat, senzație intensă de căldură, balonare sau rău de la stomac, spasme musculare, tensiune mare și neputința de a mă calma.

S-a gândit din start la opțiunea că ar putea fi atacuri de panică, dar a spus că vrea să excludă acest aspect, deoarece unele glande oferă aceste simptome atunci când elimină anumiți hormoni.

Mulțumesc! O zi frumoasă!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Pentru tulburarile pe care i le-ai descris.

| Floridori a răspuns:

Nu se recomanda pentru o tulburare, ci pentru confirmarea sau excluderea existentei unui feocromocitom (primele doua), iar a treia este pentru confirmarea sau infirmarea atacurilor de panica prin determinarea existentei unui dezechilibru la nivelul receptorilor dopaminei.

| Seulbi explică (pentru Floridori):

Nu am știut cum să mă exprim, de aceea am pus "tulburări" laughing. Mulțumesc mult pentru răspuns! ❤️

| Floridori a răspuns (pentru Seulbi):

Cu drag! happy
Multa sanatate!