| Ae1 a întrebat:

Buna dimineața! De aseară de pe la 8-9 am o mâncărime, arsura, usturime nu știu cum s-o descriu, între labii care începe sa se accentueze observ, o sa merg și la medic doar ca abia joi am programarea deja mi-am făcut pr ca e prima data când mi se întâmpla așa ceva și nu știu cum sa reactionez, as putea lua ceva? Pastile, unguente măcar sa-mi reducă senzația asta neplăcuta? Multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Spune-ne ce anume ai facut de ai mancarimea asta, sex fara prezervativ, umblat cu jucarii sexuale, bagat ceva in pasarica?

| Ae1 explică (pentru Violleta2022):

Am alergat ieri in 2 orașe sa rezolv cu repatrierea fratelui nu mi arde de sex nici in vis, am fost folosit baia de la o benzinărie apoi de la un Kaufland după ce am venit acasă am făcut un dus. Apoi când m-am pus in pat am simțit aceasta senzație

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Ae1):

Povesti, ai facut sex ce treaba ai cu repatrierea fratelui asta era treaba lui nu a ta, chiar vrei sa credem ce gogoși spui tu? Ai facut sex cu cineva infectat si ai luat o boala transmisibila sexual care nu va ceda fara antibiotic, daca i spui asta medicului ca ai alergat sa rezolvi cu repatrierea fratelui si de acolo au inceput mîncarimile ca ai fost la toaleta minciuni nu te va crede, spune varianta reala ca nu te omoara nimeni nu te cunoaste nimeni. Ai facut sex si vi si ne minti pe noi.

| Pachebotulauriu a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

"ce treaba ai cu repatrierea fratelui asta era treaba lui nu a ta"

Imi place cum gandesti!

| Ae1 explică (pentru Pachebotulauriu):

Pai dacă e mort? Cum crezi tu ca se poate ocupa? Nu înțeleg dacă un om întreabă ceva ee unde știți voi mai bine ca el in ce situație este?

| Ae1 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Repet dacă nu aveți ceva de spun dc dracu comentați aiurea? Sper sa fii in situația mea cât de curând

| Pachebotulauriu a răspuns (pentru Ae1):

Voi pune pe seama durerii tale faptul ca nu ai perceput ironia in raspunsul meu catre CristiDinBucuresti.

Referitor la problema ta intima, sotia mea foloseste ovule Zifex cand mai are astfel de probleme.Dar doar un medic iti poate da cel mai bun sfat.Multa sanatate si condoleante!

| Violleta2022 a răspuns (pentru Ae1):

In cazul asta poate fi vorba de iritatie provocata de chilot, care este sintetic.
Elimina chilotii tanga si cei sintetici si poarta numai bumbac 100% (cotton), in felul asta nu se va mai irita pasarica si sunt mult mai sanatosi.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Te speli bine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca Nidoflor, asta ajuta daca e vreo ciuperca sau ceva de genul. De altfel, la cum suna, poate fi si o infectie urinara.