| All9754 a întrebat:

Buna dimineata! De mai multi ani, cand este frig in camera peste noapte, dimineata simt ca un fel de arsura in zona de la baza penisului...ce sa fie?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Du-te la un urolog ca nu e normal, testicule au nevoie si de rece, caldura inhiba productia de sperma

| All9754 explică (pentru RAY):

Ma gandeam ca se mai confrunta si altii cu problema asta si aflu ce ar fi, pana sa merg la medic

| Violleta2022 a răspuns:

Despre a cui penis este vorbesti, daca tu ai afrirmat ca esti femeie si in martie erai gravida? :))

Tu esti ba femeie, ba barbat, ori poate hermafrodit, ca nici atunci nu ai raspusn la intrebare!

Uite aici declaratiile tale:

"în 20 Martie | PetreaGeorgian a întrebat:
Buna ziua! Dupa o sarcina care s-a oprit din evolutie in saptamana a8a( eu afland abia in saptamana 12) mi s-a facut chiuretaj...

https://www.tpu.ro/......s-a-facut/

| Violleta2022 a răspuns:

Asa-i cand esti analfabet si scrii la persoana 1 singular toate topicele, ba esti femeie gravida, ba barbat cu arsuri la cuc laughing

aici erai femeie:
"în 14 Iunie | PetreaGeorgian a întrebat:
Daca am avut un chiuretaj, pot dona sange?"

aici erai barbat:
în 6 Septembrie | PetreaGeorgian a întrebat:
... dimineata simt ca un fel de arsura in zona de la baza penisului...ce sa fie?"

| sierra1 a răspuns:

Să fie plapuma/pătura cu o gaură pe mijloc?

| sierra1 a răspuns:

" PetreaGeorgian explică (pentru Violleta2022):...du-te dracu"

nu e cazul să fii mitocan și in scris!

| dullcat a răspuns:

Buna.Nu e ok deloc sa simti arsuri sau usturime in zona intima.Mergi cat mai curand la medic daca nu ai facut-o deja.

Răspuns utilizator avertizat