anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna dimineata! De vreo 2-3 luni ma ingrijoreaza starea mea de sanatate, ma tot plimb pe la urgente dar nimeni nu-mi spune ce am. La urgente mi s-a facut o ecografie mi-a iesit ca am fierea un pic stramba si reziduu biliar, dar mi-au dat un tratament mai mult de gastrita. Am vizitat un gastroenterolog, care mi-a sugerat doar o endoscopie, la endoscopie nu a vazut nimic si mi-a spus ca probabil e pe baza de stres. Mi-a dat un tratament care nu da roade, la urgente cand ma vad cei de acolo deja se stramba si nu se mai ocupa de mine cum trebuie. Mi-am facut analize, toate bune, la endoscopie totul bine, de ecografia aia nu stiu ce sa spun ( la urgente cand am fost mi s-a spus ca ei asa zic la toata lumea cand le e rau, ca au ceva la bila straight face ). Eu nu stiu in ce directie sa o iau, am facut si radiografie sa vad daca am sinuzita, n-am. Am dureri mari de cap ( frunte si tample), stari de voma puternice( am vomitat doar o singura data ceva amar), senzatii de ameteala/oboseala si transpiratii. E posibil, totusi, sa fie de la fiere? Chiar nu stiu in ce directie sa o iau, am luat medicamentele date de ei, poate mai mult rau mi-au facut...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| AdelinaC a răspuns:

Gustul amar e cu siguranta de la vezica biliara. Ia medicamente care ajuta evacuarea bilei (se gasesc la farmacie, gen Colebil) si evita mancarurile cu grasimi, alcool, stresul, tot ce simti ca iti face rau.

| Aleexandraaaaa97 a răspuns:

Eu nu cred ca starile pe care le ai tu sunt de la fiere eu iti proupun daca iti perminti sa mergi in strainatat