1) Mergi la medic; el te va consulta si-ti va recomanda analize de laborator, daca nu ai mai facut de ceva timp. O data pe an e indicat sa facem analize medicale de sange.
2) Hidratarea e foarte importanta fiindca cu timpul vei face riduri, vei obosi rapid, te vei simti ca o batranica simpatica insa neOK!
3) Ce sunt atacurile astea de panica? Ce te framanta atat? Ce te face sa ai frici si panica? Parca imi suna a singuratate, a stat prea mult in casa, lipsa de aer de parca ai fi in inchisoare; de ce?
Afara din casa viata are un alt sens: prieteni, sanatate, bucurie, chef de munca si viata!
Mergi si la un medic cardiolog insa nu uita ca daca tu nu ai grija de tine, nimeni nu va avea! Numai bine!
Daca simti ca ti a scazut pulsul intrerupe acel tratament. Iar pentru puls marit se poate cumpara de la farmacie extravalerianic cardio. Dar mergi la medic si vezi ce iti zice
De ce crezi ca ai pulsul mic? Ai verificat care sunt valorile normale? Iata aici:
Valorile pulsului în repaus la femei (si deduc ca esti tanara) pot fi intre 54 si 69 de batai.
Toată viața mea, eu am avut pulsul 80-90. Consider că e mic pentru că am început să am aceste valori (50-60) subit, fără vreun motiv, deși eu chiar consumam Pepsi, de exemplu, care mărește pulsul. Poate mi se pare ciudat din cauza că nu am avut eu însămi acest puls, dar debutul lui brusc este ceea ce mă sperie, și faptul că am și o stare generală de rău și oboseală . Mulțumesc pentru răspuns! ♥
LarisaChe07 întreabă: