anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună dimineața!
Există posibilitatea să putem face întindere la mușchii din zona pieptului? Ieri m-am ridicat din pat și, în timp ce aranjam pătura pe pat după ce m-am trezit, am simțit ca și cum mi-am întins prea brusc ceva în zona pieptului, aproape de stern, unde încep coastele spre piept, pe partea stângă (nu știu cum să explic mai bine, îmi pare rău). Nu mă doare constant, doar când fac mișcări mai bruște, ridicări, când mă întorc pe o parte sau alta... Practic, e de parcă aș avea febră musculară. Nu este nici o durere puternică, ci mai mult un disconfort ciudat. Nu vreau să mă sperii, doar că e o senzație ciudată, pe care nu am mai avut-o vreodată, și nu știu ce ar putea fi. De asemenea, când stau pe spate, în zona aceea simt de parcă ar amorți thinking

Știu că poate fi ceva banal și nu caut aici rezolvarea, ci doar păreri orientative. Mulțumesc!
O zi frumoasă! ❤️

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Lipsa exercitiului fizic si a sedentarismului duc la dureri musculare atunci cand se face o miscare rapida sau incorecta.

Stai linistit ca nu s-a rupt nimic si nici fracturat, dar asta spune ca esti complet sedentar si ca ar trebui sa pui mana serios pe fiare, sa tragi de ele, sa faci sport, sa-ti lucrezi un pic musculatura aia, care a mucegait de nefolosinta, si care doare la fiecare miscare mai serioasa.

| sierra1 a răspuns:

Se poate intâmpla mai ales dacă "tragi la fiare"

https://www.pronutrition.ro/......lilor.html